Garantiden Ramazan'da 50 TL Bonus Kampanyası - Detay

Ramazan'da 50 TL Bonus Kampanyası ile 5 Temmuz ? 11 Ağustos 2013 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde market, akaryakıt ve restoran sektörlerinde yapılacak ilk 75 TL'lik harcamaya 5 TL, ikinci 75 TL'lik harcamaya 5 TL, üçüncü 75 T


Garantiden Ramazan'da 50 TL Bonus Kampanyası

Garanti Bankası'nın başlatmış olduğu Ramazan kampanyası sayesinde bu ramazanda bol bol bonuş kazandırmaya devam edecek Ramazan'da 50 TL Bonus Kampanyası ile 5 Temmuz ? 11 Ağustos 2013 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde market, akaryakıt ve restoran sektörlerinde yapılacak ilk 75 TL'lik harcamaya 5 TL, ikinci 75 TL'lik harcamaya 5 TL, üçüncü 75 TL'lik harcamaya 5 TL, dördüncü 75 TL'lik harcamaya 5 TL, beşinci 75 TL harcamaya 30 TL, toplam 50 TL bonus hediye edilecektir.

Kampanya detayları:

Garantiden Ramazan'da 50 TL Bonus Kampanyasına katılmak için müşterilerin harcama yapmadan önce RAMAZAN yazıp 3340'a kısa mesaj göndermesi gerekmektedir.

Promosyon tüm Garanti Bonus'lar, Money ve Flexi dahildir. Kampanyaya sadece market, akaryakıt ve restoran sektörlerinde yapılacak harcamalar dahil edilecektir.

Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için harcamadan önce "EVET RAMAZAN' yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340'a göndermeleri gerekmektedir.Aynı gün yapılan işlemlerden ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Bu promosyona peşin ve taksitli işlemler dahildir.Garantiden Ramazan'da 50 TL Bonus Kampanyasına dahilinde bir müşteri en fazla 50 TL bonus kazanabilir. Kazanılan bonus, 14 ? 31 Ağustos 2013 tarihleri arasında kullanılabilir. Kullanılmayan bonus geri alınacaktır.

Garantiden Ramazan'da 50 TL Bonus Kampanyasına dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kayıt iptalleri 'IPTAL RAMAZAN' yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340'a göndererek yapılabilir. Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kampanya katılım ücreti 4,99 TL'dir.
Kampanyaya sanal pos, MoTo (Mail order, Telephone order), Paypass işlemleri de dahildir.Kampanya katılım SMS'lerinin Garanti Bankası sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.

Garantiden Ramazan'da 50 TL Bonus Kampanyasına katılım kısa mesajları, KDV ve ÖİV dahil, Avea aboneleri için 0,50 TL, Turkcell aboneleri için 0,65 TL, Vodafone aboneleri için 0,40 TL olarak ücretlendirilir.

Garantiden Ramazan'da 50 TL Bonus Kampanyasına Garanti Bonus, diğer Bonus kartlar ve Money Visa ile katılan müşteriler, Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç ile de ayrıca kampanyaya katılarak, en fazla 50 TL olmak üzere ikinci defa bonus kazanabilirler.Garantiden Ramazan'da 50 TL Bonus Kampanyasına Deniz Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy, Burgan Bonus, ABank Bonus, Tekstilbank Bonus ve PTT Bonus dahildir.

Bu çok avantajlı kampanyaya katılım için harcamadan önce "RAMAZAN" yazıp; Garanti Bonus sahipleri 3340'a, Deniz Bonus sahipleri 3280'e, TEB Bonus sahipleri 4616?ya, Şeker Bonus sahipleri 7353'e, ING Bonus sahipleri 2205'e, Türkiye Finans Happy sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442'ye, Burgan Bonus sahipleri 8222?ye, ABank Bonus sahipleri 4055?e, Tekstilbank Bonus sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 05327524404?e SMS göndermelidir. PTT Bonus sahipleri için SMS ile katılım gerekmemektedir.

Garantiden Ramazan'da 50 TL Bonus Kampanyası hakkında detaylı bilgi almak için Tıklayınız.


Diğer Garanti Bankası Kampanyaları


Garanti BBVA Hepsiburada Kampanyası

Garanti BBVA Hepsiburada KampanyasıGaranti BBVA hepsiburada'dan yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim kodu hediye ediyor!...

Devamı...

Garantiden 30 TL Şampiyonluk Bonusu!

Garantiden 30 TL Şampiyonluk Bonusu!Garanti şampiyonlukları 30 TL Bonus ile kutluyor! ...

Devamı...

Garantiden 20 TL Bonus Kampanyası

Garantiden 20 TL Bonus KampanyasıBonus üye iş yerlerinde tek seferde yapacağın 100 TL üzeri giyim ve kozmetik alışverişlerine özel 10 TL bonus, toplamda 20 TL bonus kazanabileceğini biliyor musun? ...

Devamı...

Garanti?den Arzum Kampanyası

Garanti?den Arzum KampanyasıEğer 28 Şubat tarihine kadar Garanti Cep üzerinden fatura ödeme yada kredi kartı işlemlerinden birini gerçekleştirirseniz Arzum?dan %35 indirim kodu kazanırsınız. ...

Devamı...

Tüm Garanti Bankası Kampanyaları