Garanti Maaşını getiren Emekliye Çeyrek Altın Kampanyası - Detay

Garanti Bankası'na yatan ilk emekli maaşınızı takip eden ayın ilk haftasında çeyrek altın karşılığı gram altın, Vadesiz Altın Hesabi'nize yüklenir.


Garanti Maaşını getiren Emekliye Çeyrek Altın Kampanyası

Garanti Bankası'nın başlatmış olduğu Maaşını getiren Emekliye Çeyrek Altın Kampanyası kapsamında Maaşını Garanti'ye getiren emekliler, maaş ödemelerini 12 ay boyunca almak koşuluyla hoş geldin hediyesi olarak çeyrek altın alıyor. Garanti Bankası'na yatan ilk emekli maaşınızı takip eden ayın ilk haftasında çeyrek altın karşılığı gram altın, Vadesiz Altın Hesabi'nize yüklenir.

Garanti Maaşını getiren Emekliye Çeyrek Altın Kampanyası Detayları


Bu avantajlı kampanya kapsamında Çeyrek altın kazanabilmek için 1 Haziran 2012 ? 28 Şubat 2013 tarihleri arasında Garanti Bankası aracılığı ile SGK emekli maaşı ödemesi almamış olmak; 1 Mart 2013 tarihinden itibaren ilk kez Garanti Bankası aracılığı ile SGK emekli maaş ödemesi almış ve kampanya katılım belgesini imzalamış olmak gerekmektedir.

Garanti Maaşını getiren Emekliye Çeyrek Altın Kampanyası çeyrek altın karşılığı olarak 1,75gr ALT yüklenecektir. Ödül yüklenebilmesi için açık bir Vadesiz Altın Hesabı sahibi olunmalı ve Altın Mevduat Hesabı Sözleşmesi imzalanmalıdır. Vadesiz Altın Hesabı açılmaksızın altın yüklemesi işlemi gerçekleştirilemeyecektir.

Vadesiz Altın Hesabı sahibi olunmaması durumunda, kampanya katılım belgesi imzalanmasını takiben 2 ay içinde hesap açılması gerekmektedir; aksi takdirde çeyrek altın ödül hakkı kaybedilecektir.

Garanti Maaşını getiren Emekliye Çeyrek Altın Kampanyası 12 ay dolmadan herhangi bir sebeple maaş ödemelerinin durması veya farklı bir kurumdan alınmaya başlanması durumunda, verilen ödül müşteri hesaplarından tahsil edilecektir.

Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla bir kez ödül kazanabilir.

Garanti Maaşını getiren Emekliye Çeyrek Altın Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Garanti Bankası Kampanyaları


Garanti BBVA Hepsiburada Kampanyası

Garanti BBVA Hepsiburada KampanyasıGaranti BBVA hepsiburada'dan yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim kodu hediye ediyor!...

Devamı...

Garantiden 30 TL Şampiyonluk Bonusu!

Garantiden 30 TL Şampiyonluk Bonusu!Garanti şampiyonlukları 30 TL Bonus ile kutluyor! ...

Devamı...

Garantiden 20 TL Bonus Kampanyası

Garantiden 20 TL Bonus KampanyasıBonus üye iş yerlerinde tek seferde yapacağın 100 TL üzeri giyim ve kozmetik alışverişlerine özel 10 TL bonus, toplamda 20 TL bonus kazanabileceğini biliyor musun? ...

Devamı...

Garanti?den Arzum Kampanyası

Garanti?den Arzum KampanyasıEğer 28 Şubat tarihine kadar Garanti Cep üzerinden fatura ödeme yada kredi kartı işlemlerinden birini gerçekleştirirseniz Arzum?dan %35 indirim kodu kazanırsınız. ...

Devamı...

Tüm Garanti Bankası Kampanyaları