FinansBank Hazır Kredi Kampanyası - Detay

İhtiyacınız olduğunda şubeye bile gelmeden Hazır Kredinizden limitiniz dâhilinde istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Hazır kredi limiti 12, 18, 24 , 36 ay vade seçenekleri ile kullanabilirsiniz.


FinansBank Hazır Kredi Kampanyası

Finansbank'ın Başlatmış olduğu Hazır Kredi Kampanyası kapsamında İhtiyacınız olduğunda şubeye bile gelmeden Hazır Kredinizden limitiniz dâhilinde istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Hazır kredi limiti 12, 18, 24 , 36 ay vade seçenekleri ile kullanabilirsiniz.

FinansBank Hazır Kredi Kampanya Detyaları


Bu avantajlı kampanya kapsamında Hazır Kredi limiti, mevcut Ek Hesap limitinize bağlı ve bu hesap limitine ek olarak tahsis edilen ve sadece taksitli olarak kullanabileceğiniz bir kredi limitidir.

FinansBank Hazır Kredi Kampanyası kapsamında Tanımlanmış Hazır Kredi limitinizden taksitli nakit kullanım yapabilmek için şubemize gelmenize gerek bulunmamaktadır.

Bu avantajlı kampanya kapsamında Hazır kredi limiti dahilinde 12, 18, 24 , 36 ay vade seçenekleri ile kullanabilirsiniz.

Promosyon Limiti dahilinde 36 ay vadeden daha büyük bir vadede nakit kullanım yapılamamaktadır.

FinansBank Hazır Kredi Kampanyası Taksitli nakit çekimi, tüketici kredisi kullanımı, banka kredi politikaları incelemesi veya kullanılan nakdi kredilerin geri ödemeleri sonucu kullanılabilir Hazır Kredi Limitiniz değişiklik gösterebilmektedir.

Şubelerimiz
Çağrı Merkezi
ATM

FinansBank Hazır Kredi Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Finansbank Kampanyaları


Finansbank?dan Samsung Galaxy Note8 Kampanyası

Finansbank?dan Samsung Galaxy Note8 KampanyasıFinansbank cep şubesine giriş yapan herkesin çekilişte 8 adet Samsung Galaxy Note8 cep teleonundan birini kazanma şansı var!...

Devamı...

Finansbank POS'larında 75 TL ve üzeri 3 yakıt alışverişine 25 TL Yakıt Puan!

Finansbank POS'larında 75 TL ve üzeri 3 yakıt alışverişine 25 TL Yakıt Puan!QNB Finansbank POS'larından yapacağınız benzin ve motorin alışverişlerinizde kullanabileceğiniz toplam 25 TL değerinde yakit puan hediye!...

Devamı...

FinansBank Yılbaşı Fırsatı

FinansBank Yılbaşı Fırsatı14 -21 Ocak 2015 arası hepsiburada.com'dan belirli ürünlerde tek seferde yapılacak kargo bedeli hariç 100 TL ve üzeri bir alışverişte kullanılabilecek 25 TL değerinde hediye çeki fırsatı sunuyor....

Devamı...

FinasBank Carfinas Alışveriş Fırsatı

FinasBank Carfinas Alışveriş Fırsatı10 Şubat - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında CardFinans bireysel kredi kartı sahibi olan aboneleri 1 yıl boyunca kesilecek TL ekstrelerinde asgari borcunu gecikmesiz ödediği sürece, kalan bakiyeye ?Sıfır? harcamalarda faizi fırsatından yararlanabilir....

Devamı...

Tüm Finansbank Kampanyaları