Fiber Hızında İnternet Kampanyası - Detay

24 ay tahhütle Ayda 49 TL'ye 10 Mbps'ye kadar 50 GB AKN Sınırsız Fiber İnternet!


Fiber Hızında İnternet Kampanyası

Yalın internet ücreti, aktivasyon bedeli ve damga vergisi ücretsiz olup Abone olduğunuz ayın bedeli de hediyedir! Abonelerimizin ihtiyacına uygun farklı hız ve AKN seçenekleri ile D-Smart'ta!

Fiber Hızında İnternet Kampanyası Detayları

Kampanya kapsamında 24 ay boyunca indirimli sabit fiyatla yararlanılacaktır.

Yalın internet ücreti, aktivasyon bedeli ve damga vergisi ücretsizdir.

İlk Ayın kullanım bedeli ücretsizdir.

Talep edilmesi durumunda kablolu ADSL modem için 2 TL, kablosuz ADSL modem için 5 TL, VDSL modem için 8 TL aylık kullanım bedeli faturaya yansıtılır. Eve kadar fiber alt yapısında fiber modem hediyedir.

Tarifelerde belirtilen hızlar indirme hızlarıdır. ADSL tarifelerinde yükleme hızı 1 Mbps, fiber tarifelerinde lokasyona göre 2 Mbps ya da 5 Mbps?dir. Tarifelerde belirtilen AKN seviyeleri aşıldığında yükleme hızı 1 Mbps ile sınırlandırılacaktır.

Farklı bir firmadan internet hizmeti alıyorsanız D-Smart'a geçişlerde 200 TL ye kadar taahhüt bozma bedeli bizden hediye!

FİYATLAR:

Fiber
10 Mbps?ye kadar hızlı limitsiz internet (50 GB AKN) 49 TL

Adsl
8 Mbps?ye kadar hızlı limitsiz internet (50 GB AKN) 56 TL


Diğer D-Smart Net Kampanyaları


D-Smart Net Limitli Fiyatına Limitsiz İnternet Kampanyası

D-Smart Net Limitli Fiyatına Limitsiz İnternet KampanyasıD-Smart Net Limitli Fiyatına Limitsiz İnternet Kampanyası kapsamında 8Mb?e kadar limitsiz internet aboneliği 6 ay 29TL'den veriliyor. Kampanyada 24 ay abonelik taahhütü vermek gerekiyor....

Devamı...

D-Smart Net Fiber İnternet Kampanyası

D-Smart Net Fiber İnternet KampanyasıD-Smart Fiber internet kampanyasında, fiber internet hizmeti verilen yerlerde, 24 ay abonelik garanti ile abone olanlara aylık 59TL'den fiber internet hizmeti veriliyor....

Devamı...

Tüm D-Smart Net Kampanyaları