Eset Tur Bayram Kampanyası - Detay

EsetTur'un başlatmış olduğu Bayram Kampanyası sayesinde bu kurban bayramında da Eset tur ile tatil fırsatları devam ediyor Bayram Tatilin 9 Güne çıkarılması ile Esetturda çok avantajlı kampanyalarda devam ediyor.


Eset Tur Bayram Kampanyası

EsetTur'un başlatmış olduğu Bayram Kampanyası sayesinde bu kurban bayramında da Eset tur ile tatil fırsatları devam ediyor Bayram Tatilin 9 Güne çıkarılması ile Esetturda çok avantajlı kampanyalarda devam ediyor.

Eset 16 Ekim Mustafa CECELİ, 18 Ekim Sezen AKSU galaları düzenlenecektir. Oturma planı A BÖLÜMÜ (Suite oda rezervasyonları), B BÖLÜMÜ (Superior oda rezervasyonları) ve C BÖLÜMÜ (Premium oda rezervasyonları) şeklinde 3 kısma ayrılır.

Rezervasyonun yapıldığı oda tipi ve rezervasyon tarihine göre misafirin nerede oturacağı tesis tarafından belirlenir ve misafir otele giriş yapmadan önce masa rezervasyonu yapılmış olur. Otele giriş sırasında misafire hangi masada oturacağı bilgisi tesis tarafından verilir.

Her iki galada da aynı masada oturulur. Masa değişikliği yapılmaz. Masalar 10'ar kişiliktir. Eset Tur Bayram Kampanyası girişten önce misafire nerede oturacağı bilgisi kesinlikle verilmez ve ön rezervasyon kabul edilmez. Konserler gala yemeği şeklinde düzenlenecek olup yiyecek ve içecekler her şey dahil konsepti kapsamında fiyata dahildir.

Eset Tur Bayram Kampanyası Gala gecelerine 0 - 12 yaş arası çocuklar kabul edilmez. Çocuklar için ayrıca eğlence düzenlenecektir. Tesis odalarına giriş saati 14.00'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00'dir. Evcil hayvan kabul edilmiyor.

Balayı paketimizden yararlanacak evli çiftler, evlilik tarihlerinden itibaren bir ay içinde yapacakları konaklamada, check in sırasında evlilik cüzdanı gösterilmesi şartıyla yararlanabilmektedir.

Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlıdır.Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2+2 veya 3+1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.

Mardan Palace Antalya, geçmişin büyüleyici zarifliği eşliğinde yaşanan en lüks tecrübenin markasıdır. Geçmişin onurlu ve görkemli imparatorluklarına ait asaletinin ve günümüzün çağdaş lüks yaşamının birleştiği eşsiz bir harmonidir. 180.000 m2 alana kurulu tesiste 546 oda bulunmaktadır.

Eset Tur Bayram Kampanyası Mardan Palace hakkında ayrıntılı bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz. Mardan Palace Antalya, geçmişin büyüleyici zarifliği eşliğinde yaşanan en lüks tecrübenin markasıdır.

Geçmişin onurlu ve görkemli imparatorluklarına ait asaletinin ve günümüzün çağdaş lüks yaşamının birleştiği eşsiz bir harmonidir. 180.000 m2 alana kurulu tesiste 546 oda bulunmaktadır. Mardan Palace hakkında ayrıntılı bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.

Yeme/İçme

Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde bazı yerli ve yabancı, alkollü ve alkolsüz içecekler 09:00-00:00 arası ücretsiz. Minibar soft içecekler, yerli ve yabancı alkollü içeceklerle günde 1 kere dolduruluyor. Thai, Rus, Akdeniz, Fransız-Amerikan ve Türk a la carte restoranlar servis ücretli, Japon ve Balık a la carte restoranlar ise menü ücretli olarak hizmet vermektedir. 7 gecelik konaklamalarda, a la carte restoranlarda (Thai, Rus, Akdeniz, Fransız-Amerikan ve Türk) bir kereye mahsus ödenen kişi sayısı kadar servis ücreti alınmaz. Geç kahvaltı sadece Garden Suit, Presidential ve Royal Suit misafirleri içindir.

HİZMET SAATLERİ

07:00-11:00 Kahvaltı
08:00-12:00 Geç kahvaltı
09:00-18:00 Bira evi
11:00-18:00 Snacks
12:00-15:00 A la carte öğle yemeği
12:30-14:30 Öğle yemeği
15:00-00:00 Kek ve kurabiye servisi
19:00-22:00 Akşam yemeği

A LA CARTE RESTORANLAR
La Brasserie (Fransız & Amerikan) A la Carte Restoran
Arbat (Rus) A la carte Restoran
Beşiktaş (Osmanlı ve Türk mutfağı) A la Carte Restoran
Aquamarine (Balık ve deniz mahsulleri) A la Carte Restoran
Baan Thaii (Thai) A la Carte Restoran
Oishii (Japon) A la Carte Restoran
La Cucina (Akdeniz) A la Carte Restoran


Ulaşım Detayları

BU OTELE UÇAK İLE ULAŞIM
Antalya Havalimanı na:

ATLASJET: Atatürk Havalimanı ndan haftanın her günü.
THY: Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökcen Havalimanı ndan haftanın her günü.
SUNEXSPRESS: Sabiha Gökcen Havalimanı - Trabzon - Erzurum - Adana - Van - Diyarbakır - İzmir Havalimanları ndan günleri sorunuz.
ANADOLU JET: Sabiha Gökcen Havalimanı ndan haftanın her günü.
PEGASUS: Sabiha Gökcen Havalimanı ndan haftanın her günü.

Eset Tur Bayram Kampanyası bilgi için Tıklayınız.


Diğer ETS Tur Kampanyaları


Etstur'dan 25. Yıl Kampanyası

Etstur'dan 25. Yıl KampanyasıEtsturun 25. yılına özel yapmış olduğu bu kampanyadan büyük indirimlerle Antalya, Bodrum veya İzmir Oteller'inde eğlenceli bir tatil yapmanın fırsatı yakalıyorsunuz....

Devamı...

Etstur Kurban Bayramı Kültür Turları Fırsatı

Etstur Kurban Bayramı Kültür Turları FırsatıBayram tatilinde her anın tadını çıkarmak ve en üst düzeyde konforla yolculuk etmek isteyenler için uçaklı kültür turları seçenekleri Etsturda. ...

Devamı...

Etstur Eğe ve Akdeniz Anlaşmalı Otel Fırsatı

Etstur Eğe ve Akdeniz Anlaşmalı Otel FırsatıKampanya kapsamında Marmaris Otelleri 60,00TL, Alaçatı Otelleri 75,00TL, Bozcaada Otelleri 118,00TL'den başlayan fiyatlar ile sunulmuştur....

Devamı...

EtsTur Şeker gibi Bayram Tatili

EtsTur Şeker gibi Bayram TatiliBu ramazan bayramında dilediğiniz tatili seçip bu bayram avantajlı tatilin tadını çıkartabilirsiniz....

Devamı...

Tüm ETS Tur Kampanyaları