Digiturk İnternet Kampanyası - Detay

Digiturk ve Lig TV

İnternet fiyatına Digiturk + İnternet ayda 59.99Tl'den başlayan fiyatlar ile alabilirsiniz. Hd keyfini evinizde rahat rahat çıkartabilirsiniz.


Digiturk İnternet Kampanyası

Digiturk'un başlatmış olduğu İnternet Kampanyası kapsamında  Digiturk ile İnternet paketleri bir arada. İnternet fiyatına Digiturk + İnternet ayda 59.99Tl'den başlayan fiyatlar ile alabilirsiniz. Hd keyfini evinizde rahat rahat çıkartabilirsiniz.

Digiturk İnternet Kampanyası Detayları

Promosyon dahil tüm internet paketleri için hız 8Mbps'e kadardır.

Lig TV Süper Paketi + Limitsiz İnternet ve Lig TV Şampiyonlar Paketi + Limitsiz İnternet seçeneğinde Türksat üzerinden abonelik yapılmaktadır. Mevcut sisteminiz yoksa bireysel ve iç kurulum ücreti alınmaktadır. Mevcut Türksat sisteminiz varsa 20TL bağlantı ücreti alınmaktadır.

Yalın internet seçeneğinden aylık paket ücretinize 10TL ek ücret ödeyerek yararlanabilirsiniz.

İnternet Kampanyası Detayları:
Kurulum:

Digiturk İnternet kampanyası kapsamında Adsl aktivasyon ücreti alınmamaktadır. Giriş paketiyle üye olanlar iç kurulum yapıldısya 45 TL, çanak anten kurulumu yapıldıysa 85 TL ödemeleri gerekmektedir. Giriş + 1 Keyif Paketi?yle üye olanlara Digiturk kurulum hediye edilmektedir.

Giriş + 2 Keyif Paketi?yle üye olanlara Digiturk kurulum hediye + ilk ay LIGTV ve 24 ay boyunca bir Anadolu Taraftar Paketi hediye edilmektedir.

Adsl modem ücreti aylık 3TL olarak faturaya yansıtılmaktadır. Digitürk İnternet hizmeti Turkcell Superonline tarafından verilmektedir. Kampanyadan mevcut Digiturk ve Superonline üyeleri de yararlanabilir.

Uydu Alıcısı:

Digiturk İnternet Kampanyası kapsamında Uydu alıcısı, Digiturk üyeliği süresi boyunca kullanıma verilmektedir. Uydu alıcısı, üyeliğiniz boyunca, Digiturk garantisi altındadır. Uydu alıcınızın arızalanması durumunda çalışan bir uydu alıcısı ile değiştirilir.

Digiturk İnternet Kampanyası Şartları:

Kampanyada 24 ay abonelik taahhütü gereklidir.

Digiturk İnternet Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız

Digitürk İnternet kampanyası Başvuru


Diğer Digiturk Kampanyaları


beIN Connect Kupon Kodu Fırsatı

beIN Connect Kupon Kodu FırsatıbeIN Connect paketleri uygun fiyatlar ile sizlerle!...

Devamı...

beIN Connect Spor Extra+ Paketleri Kampanyası

beIN Connect Spor Extra+ Paketleri KampanyasıUEFA Şampiyonlar ve Avrupa Ligi, Euroleague, Seri A, Ligue1 ve çok daha fazlası beIN Connect'de! Taahhütsüz paket seçenekleri ile avantajlı fiyatlarla....

Devamı...

Digiturk Eğlence Paketi 9,90 TL'ye!

Digiturk Eğlence Paketi 9,90 TL'ye!1000'in üzerinde yerli ve yabancı HD film, yüzlerce bölüm yabancı dizi, 60'dan fazla kanalı ile keyifli anlar yaşamak için Eğlence Paketi sizlerle!...

Devamı...

Digiturk Süper Lig Paketleri Kampanyası

Digiturk Süper Lig Paketleri KampanyasıSüper Lig'in heyecanlı maçlarının bulunduğu beIN Connect paketleri kurulum olmadan internet üzerinden dilediğiniz cihazdan canlı izlemek için avanajlı fiyatlarla sizlerle!...

Devamı...

Tüm Digiturk Kampanyaları