Digiturk Etic Elektrik Kampanyası - Detay

Elektrik faturanız 148 TL'nin üzerinde geliyorsa Şimdi elektriğinizi Digiturk'ün kampanyasıyla ETİC elektrikten alabilir, fatura miktarınıza karşılık gelen, seçeceğiniz Digiturk paketine ek ücret ödemeden sahip olabilirsiniz.


Digiturk Etic Elektrik Kampanyası


Digiturk'un başlatmış olduğu Etic Elektrik Kampanyası kapsamında faturanız 148 TL'nin üzerinde geliyorsa sizde bu kampanyadan faydalanabilirsiniz.Şimdi elektriğinizi Digiturk'ün kampanyasıyla ETİC elektrikten alabilir, fatura miktarınıza karşılık gelen, seçeceğiniz Digiturk paketine ek ücret ödemeden sahip olabilirsiniz.

24 ay kullanım sözü veren bütün müşterileri yararlanabilirsiniz.

Digiturk Etic Elektrik Kampanyası sayesinde DIGITURK'e yeni üye olanlara LİG TV ve tüm keyif paketleri 1 ay bedava izleme şansı sunuyor.

Digiturk Etic Elektrik Kampanyası sadece Adana, Antalya, Kayseri, İzmir, Denizli, Samsun, Trabzon, Konya, Bursa, Eskişehir, Gaziantep illerinde geçerlidir.

Digiturk elektrik kampanyası ile; en yeni filmleri, en sevdiğin dizileri, en popüler yarışmaları, belgeselleri ve daha yüzlerce çocuk, yaşam, müzik ve spor temalı programı artık ne zaman istersen, nerede isterseniz izleyebilirsiniz.

Digiturk Etic Elektrik Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Etic Elektrik Kampanyaları


Tüm Etic Elektrik Kampanyaları