Digiturk 2 ay Bedava Elektrik Kampanyası - Detay

Digiturk ve Lig TV

Digiturk üyesi ve yeni abone olacaklara Elektrik ilk 2 ay bedava. Bu avantajlı kampanya kapsamında Aylık elektrik faturası ortalaması 130 TL üzeri olup, Üyeliğini taşıyanlara Elektrik 2 ay boyunca Bedava.


Digiturk 2 ay Bedava Elektrik Kampanyası

Digiturk'un başlatmış olduğu 2 ay Bedava Elektrik Kampanyası kapsamında Digiturk üyesi ve yeni abone olacaklara Elektrik ilk 2 ay bedava. Bu avantajlı kampanya kapsamında Aylık elektrik faturası ortalaması 130 TL üzeri olup, Üyeliğini taşıyanlara Elektrik 2 ay boyunca Bedava.

Digiturk 2 ay Bedava Elektrik Kampanya Detayları

Bu avantajlı kampanyadan faydalanmak için 26 ay taahhüt verilmesi gerekmektedir.

Digiturk 2 ay Bedava Elektrik Kampanyası Digiturk çözüm ortağı tarafından düzenlenmektedir.

Bu avantajlı kampanya kapsamında aylık ortalama fatura tutarınız, son 1 yılllık fatura toplam tutarlarınızın ortalamasının alınması ile hesaplanır.

Digiturk 2 ay Bedava Elektrik Kampanyası yararlanabilmek için aylık elektrik fatura ortalamanızın minimum 130TL olması gerekmektedir.

2 ay ücretsiz elektrik kullanımı önceki ay gelen elektrik fatura tutarının %25'ini geçemez. %25'lik oran aşılırsa, limiti aşan tutar mevcut elektrik tarifeniz üzerinden faturalandırılır.

24 ay süresince uygulanacak sabit tarife hizmetin sağlanmaya başladığı tarihte geçerli olan TEDAŞ tarifesidir.

Elektrik, serbest ortamda bulunan "özgür elektronların"çekim alanı yaratılarak bir noktaya doğru toplanması sonucunda oluşan enerji biçimidir. Bu serbest elektronları herhangi bir atoma esir olmuş elektronlarla karıştırmamak gerekir. Herhangi bir çekim alanı yaratabilecek düzenekle özgür elektronların oluşturulan çekim alanına çekilmesi ve sıraya dizilmesi ile elektrik oluşur. Örneğin; su gücünün, buhar gücünün, rüzgar gücünün çevirdiği bir jeneratör bu çekim merkezinin oluşmasını sağlar. Jeneratör dönüş hızı çekim gücünü-şiddetini belirler. Hız arttıkça çekim gücü artar. Çekim gücü arttıkça yakalanan ve sıraya dizilen elektron sayısı artar. Bu da üretilen elektrik enerjisinin gücünü arttırır.


Digiturk 2 ay Bedava Elektrik Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Digiturk Kampanyaları


beIN Connect Kupon Kodu Fırsatı

beIN Connect Kupon Kodu FırsatıbeIN Connect paketleri uygun fiyatlar ile sizlerle!...

Devamı...

beIN Connect Spor Extra+ Paketleri Kampanyası

beIN Connect Spor Extra+ Paketleri KampanyasıUEFA Şampiyonlar ve Avrupa Ligi, Euroleague, Seri A, Ligue1 ve çok daha fazlası beIN Connect'de! Taahhütsüz paket seçenekleri ile avantajlı fiyatlarla....

Devamı...

Digiturk Eğlence Paketi 9,90 TL'ye!

Digiturk Eğlence Paketi 9,90 TL'ye!1000'in üzerinde yerli ve yabancı HD film, yüzlerce bölüm yabancı dizi, 60'dan fazla kanalı ile keyifli anlar yaşamak için Eğlence Paketi sizlerle!...

Devamı...

Digiturk Süper Lig Paketleri Kampanyası

Digiturk Süper Lig Paketleri KampanyasıSüper Lig'in heyecanlı maçlarının bulunduğu beIN Connect paketleri kurulum olmadan internet üzerinden dilediğiniz cihazdan canlı izlemek için avanajlı fiyatlarla sizlerle!...

Devamı...

Tüm Digiturk Kampanyaları