D-Smart Televizyon ve Fiber İnternet Tek Faturada Fırsatı - Detay

D-Smart

D-Smarta gelenlere Aile Paketi ve limitsiz fiber İnternet tek faturada ödeme fırsatı sunulmuştur.Üstelik bu avantajlı kampanya kapsamında en sevdiğiniz ulusal kanalları, belgesel, yemek ve eglence kanallarını HD kalitesiyle izleyin.


D-Smart Televizyon ve Fiber İnternet Tek Faturada Fırsatı

D-Smart'ın başlatmış olduğu Televizyon ve Fiber İnternet Tek Faturada Fırsat kampanyası kapsamında Şimdi D-Smarta gelenlere Aile Paketi ve limitsiz fiber İnternet tek faturada ödeme fırsat sunulmuştur.Üstelik bu avantajlı kampanya kapsamında en sevdiğiniz ulusal kanalları, belgesel, yemek ve eğlence kanallarını HD kalitesiyle izleyin.

D-Smart Televizyon ve Fiber İnternet Tek Faturada Fırsat Detayları


Limitsiz Fiber İnternet ve en sevdiğiniz belgesel, çocuk ve yaşam kanallarının yer aldığı Aile Paketi 24 ay boyunca HD kalitesiyle sadece 59 TL.

D-Smart Televizyon ve Fiber İnternet Tek Faturada Fırsatı Aile ve Aile Spor Paketlerine 6 ay boyunca sinema kanalları, Sinema Dizi ve Sinema Dizi Spor paketine ise 6 ay tüm kanallar hediye.

Bu promosyon 24 ay taahhütlü olup 2 Temmuz - 31 Aralık 2015 tarihine kadar yeni D-Smart bireysel üyelik başvurularında geçerlidir. 40 TL D-Smart Aktivasyon bedeli promosyon dahilinde hediyedir.

D-Smart Televizyon ve Fiber İnternet Tek Faturada Fırsatı kapsamında 36TL D-Smart İnternet aktivasyon bedeli aylık 1,5 TL olarak, 24 ay boyunca faturaya yansıtılır. D-Smart ( TV) İç kurulum bedeli 40 TL olup aylık peşin olarak ilk faturaya veya istenirse 24 ay boyunca ayda 2 TL faturaya yansıtılır. Dış kurulum ve kullanılacak ekipman tüketiciye aittir.

Promosyon D-Smart uydu alıcısı stoklarıyla sınırlıdır. Promosyon modemli olarak sunulmaktadır ve kablolu modem için 2 TL, kablosuz modem için 4 TL kullanım bedeli faturaya yansıtılır.

D-Smart Televizyon ve Fiber İnternet Tek Faturada Fırsatı Eve kadar Fiber alt yapısında Fiber modemler ücretsizdir. Bu promosyon dahilinde sunulan fiber tarifeleri, bulunulan lokasyonda fiber alt yapısının olması durumunda sunulacaktır.


20 Mbps'e kadar limitsiz fiber (35 GB AKN)


AİLE 63 TL
AİLE - SPOR 68 TL
SİNEMA - DİZİ 68 TL
SİNEMA - DİZİ - SPOR 73 TL
MEGA 83 TL


Diğer D-SMART Kampanyaları


D-Smart GO Kart Kodu Fırsatı

D-Smart GO Kart Kodu FırsatıD-Smart GO 2022 paketleri uygun fiyatlar ile sizlerle!...

Devamı...

D-Smart GO Paketleri

D-Smart GO PaketleriD-Smart GO ile D-Smart keyfini doyasıya yaşayın diye Film Dizi Paket ve Mega Paket aylık paketleri ile avantajlı fiyatlarla!...

Devamı...

Film Dizi Paketi + Fiber İnternet Kampanyası

Film Dizi Paketi + Fiber İnternet Kampanyası24 Mbps'e kadar limitsiz fiber internet + Film Dizi Paketi ayda 89,90 TL! Üstelik ilk ay Mega Paket Kanalları ve Tüm Ek Paketler Hediye! ...

Devamı...

D-Smart Tüm Kanallar Kampanyası

D-Smart Tüm Kanallar Kampanyası24 ay boyunca spor, film, dizi, belgesel, çocuk, yaşam içerikleriyle dolu tüm kanallar "D-Smart Tüm Kanallar" kampanyasında aylık 39,90 TL'ye! Üstelik abonelik boyunca D-Smart GO hediye....

Devamı...

Tüm D-SMART Kampanyaları