D-smart Tek fiyat Fırsatı - Detay

D-Smart

D-Smart faturanızda sürpriz fiyat, ek ücret yok. Yalın internet, iç kurulum, aktivasyon ve damga vergisi hediye. Hemde üye olduğunuz ayın bedeli de D-Smart?tan hediye.


D-smart Tek fiyat Fırsatı

D-smart'ın başlatmış olduğu Tek fiyat Fırsat kampanyası kapsamında D-Smart faturanızda sürpriz fiyat, ek ücret yok. Yalın internet, iç kurulum, aktivasyon ve damga vergisi hediye. Hemde üye olduğunuz ayın bedeli de D-Smart?tan hediye.

D-smart Tek fiyat Fırsat Detayları


Bu promosyon 24 ay taahhütlü olup 31 Ağustos 2016 tarihine kadar yeni D-Smart bireysel üyelik başvurularında geçerlidir.

D-smart Tek fiyat Fırsatı 40 TL D-Smart Aktivasyon bedeli, 36TL D-Smart İnternet aktivasyon bedeli, ilk ay kısmi bedel, damge vergisi ve 40 TL D-Smart İç kurulum bedeli kampanya kapsamında hediyedir.

Bu avantajlı kampanya Yalın internet istenmesi durumunda yalın erişim ücreti promosyon dahilinde hediyedir.

Dış kurulum ve kullanılacak ekipman tüketiciye aittir. D-smart Tek fiyat Fırsatı D-Smart uydu alıcısı stoklarıyla sınırlıdır.

D-smart Tek fiyat Fırsatı modemli ve modemsiz olarak sunulmaktadır ve kablolu modem için 2 TL, kablosuz modem için 4 TL, VDSL modem için 7 TL kullanım bedeli faturaya yansıtılır.

Eve kadar Fiber alt yapısında Fiber modemler ücretsizdir. Bu kampanya kapsamında sunulan fiber tarifeleri, bulunulan lokasyonda fiber alt yapısının olması durumunda sunulacaktır.

BAĞLANTI HIZI 8 Mbps'e kadar limitsiz (50 GB AKN)
AİLE 69
AİLE PLUS 74
SİNEMA - DİZİ 79
SİNEMA - DİZİ - SPOR 84
MEGA 84

D-smart Tek fiyat Fırsat Kampanyas Detayları için Tıklayınız.


Diğer D-SMART Kampanyaları


D-Smart GO Kart Kodu Fırsatı

D-Smart GO Kart Kodu FırsatıD-Smart GO 2022 paketleri uygun fiyatlar ile sizlerle!...

Devamı...

D-Smart GO Paketleri

D-Smart GO PaketleriD-Smart GO ile D-Smart keyfini doyasıya yaşayın diye Film Dizi Paket ve Mega Paket aylık paketleri ile avantajlı fiyatlarla!...

Devamı...

Film Dizi Paketi + Fiber İnternet Kampanyası

Film Dizi Paketi + Fiber İnternet Kampanyası24 Mbps'e kadar limitsiz fiber internet + Film Dizi Paketi ayda 89,90 TL! Üstelik ilk ay Mega Paket Kanalları ve Tüm Ek Paketler Hediye! ...

Devamı...

D-Smart Tüm Kanallar Kampanyası

D-Smart Tüm Kanallar Kampanyası24 ay boyunca spor, film, dizi, belgesel, çocuk, yaşam içerikleriyle dolu tüm kanallar "D-Smart Tüm Kanallar" kampanyasında aylık 39,90 TL'ye! Üstelik abonelik boyunca D-Smart GO hediye....

Devamı...

Tüm D-SMART Kampanyaları