D-Smart Eski Uydu Alıcınızı Getirin HD ye geçin Kampanyası - Detay

D-Smart

D-Smart?a gelen, eski uydu alıcısında getiriyor avantajlı fiyatlarla HD keyfine sahip olun Dünyanın sporunu, binlerce film ve diziyi, en özel belgeselleri ve daha fazlasını HD kalitesinde D-Smart?ta izleyin.


D-Smart Eski Uydu Alıcınızı Getirin HD ye geçin Kampanyası

D-Smart'ın başlatmış olduğu Eski Uydu Alıcınızı Getirin HD ye geçin Kampanyası kapsamında D-Smart?a gelen, eski uydu alıcısında getiriyor avantajlı fiyatlarla HD keyfine sahip olun Dünyanın sporunu (Futbol, Turkish Airlines Euroleague Basketbol, Formula 1, NBA, La Liga İspanya Ligi, MotoGP, Tenis), binlerce film ve diziyi, en özel belgeselleri ve daha fazlasını HD kalitesinde D-Smart?ta izleyin.

D-Smart Eski Uydu Alıcınızı Getirin HD ye geçin Kampanyası Detayları

Bu avantajlı kampanya, tüketicinin mevcut uydu alıcısını D-Smart bayilerine teslim etmesi, 24 aylık abonelik taahhütünde bulunması ve buna uyulması halinde geçerlidir.

Promosyon kapsamında; eski uydu alıcısını getiren müşteriler; özel fiyatlarla D-Smart HD kalitesine sahip olurlar. Üstelik, ilk ay tüm kanalları ücretsiz izleyebiliyorlar.

D-Smart Eski Uydu Alıcınızı Getirin HD ye geçin Kampanyası HD ve HD+ uydu alıcıları ile Sinema, Spor ve Süper paketlerinde geçerlidir.

D-Smart Eski Uydu Alıcınızı Getirin HD ye geçin Kampanyası kapsamında; tüm ürünlerde; iç kurulum bedeli peşin ya da taksitle ödenebilir.
- Ayda 2 TL'den 24 ay faturaya yansıtılarak,
- Tek seferde 40 TL olarak ilk faturaya yansıtılarak,

Promosyon kapsamındaki avantajlı fiyatlardan yararlanabilmek için 24 ay üyelik taahhütü alınmaktadır.

D-Smart Eski Uydu Alıcınızı Getirin HD ye geçin Kampanyası son katılım tarihi 30 Haziran 2014 tür.

Bu kampanya eski uydu alıcısını getirerek HD Sinema paketini 24 ay taahhütlü olarak alan tüketiciler için geçerli olup, Sinema/Spor ve Süper HD/HD+ paketlerinden ilk 6 ay boyunca sırasıyla 15 TL-20 TL-25 TL/ay indirim, geri kalan taahhüt süresi boyunca ise; 5 TL/ay indirim uygulanacaktır.

Dış kurulum; çanak, LNB, kablolama gibi ürün ve hizmetleri kapsamakta olup, eğer dış kurulum gerekli ise dış kurulum bedeli tüketiciye aittir. Aboneliğin 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal edilmesi durumunda, iptale kadar geçen süre boyunca sunulan hizmet için verilen indirimler aboneye faturalandırılacaktır.

D-Smart Başvur için Tıklayınız.


Diğer D-SMART Kampanyaları


D-Smart GO Kart Kodu Fırsatı

D-Smart GO Kart Kodu FırsatıD-Smart GO 2022 paketleri uygun fiyatlar ile sizlerle!...

Devamı...

D-Smart GO Paketleri

D-Smart GO PaketleriD-Smart GO ile D-Smart keyfini doyasıya yaşayın diye Film Dizi Paket ve Mega Paket aylık paketleri ile avantajlı fiyatlarla!...

Devamı...

Film Dizi Paketi + Fiber İnternet Kampanyası

Film Dizi Paketi + Fiber İnternet Kampanyası24 Mbps'e kadar limitsiz fiber internet + Film Dizi Paketi ayda 89,90 TL! Üstelik ilk ay Mega Paket Kanalları ve Tüm Ek Paketler Hediye! ...

Devamı...

D-Smart Tüm Kanallar Kampanyası

D-Smart Tüm Kanallar Kampanyası24 ay boyunca spor, film, dizi, belgesel, çocuk, yaşam içerikleriyle dolu tüm kanallar "D-Smart Tüm Kanallar" kampanyasında aylık 39,90 TL'ye! Üstelik abonelik boyunca D-Smart GO hediye....

Devamı...

Tüm D-SMART Kampanyaları