Cinemaximum?dan İnternete Özel Kampanya - Detay

İnternette 2. Biletin %50 indirimli! Cinemaximum com.tr ya da mobil uygulama üzerinden alacağın 2. Biletine indirim fırsatını kaçırma.


Cinemaximum %50 İndirim Kampanyası

Filminiz ve seansınızı seçiniz ve ilerleyiniz, karşınıza çıkacak bilet tipi ekranında 2. Bilet %50 İndirimli seçeneğini işaretleyerek ilerleme sağlayınız. 2 adet bilet bulundurmaya dikkat ediniz.

Kampanya Detayları

Bu kampanya 2D ve 3D filmlerde geçerlidir. IMAX, IMAX 3D, 4DX, 4DX 3D, MPX, D-Box, ScreenX, Gold Class, SweetBox, Tempur ve VIP salonlarda geçerli değildir.

Aynı gün ve tek seferde alınan biletlerde geçerli olan Cinemaximum 2. Bilet %50 indirimli kampanyası 2 kişilik biletlerde geçerlidir.

Çarşamba günleri geçerli olmayan bu kampanya yalnızca cinemaximum.com.tr ve Cinemaximum mobil uygulamasından alınan biletlerde geçerlidir.

Kampanya Cinemaximum Trump, Next Level, Mark Antalya'da geçerli değildir.


Diğer Cinemaximum Kampanyaları


Cinemaximum Online Bilet Kampanyası

Cinemaximum Online Bilet KampanyasıCinemaximum uzun ara ardından büyük süpriz ve indirimleri ile geliyor. Online bilet alımlarında tüm mısır menülerinde %30 indirim var!...

Devamı...

Cinemaximum Bilet Kampanyası

Cinemaximum Bilet Kampanyası7 Ağustos itibari ile Cinemaximum'da filmler başladı! Üstelik bir film 10 TL!...

Devamı...

Cinemaximum Çarşamba Günü Fırsatı

Cinemaximum Çarşamba Günü FırsatıHer Çarşamba günlerine özel 11 TL ile 22,5 TL arasında değişen bilet fiyatları, Cinemaximum sinemalarında sizleri bekliyor....

Devamı...

İş Bankası Maximum Kart?la Biletler Her Gün 8 TL Kampanyası

İş Bankası Maximum Kart?la Biletler Her Gün 8 TL KampanyasıCinemaximum?larda geçerli İş Bankası Maximum özellikli kredi veya bankamatik kartınız ile tüm biletler her gün 12:30'a kadar sadece 8 TL!...

Devamı...

Tüm Cinemaximum Kampanyaları