Axess Yurt Dışında 3 Taksit Fırsat Kampanyası - Detay

Yurt dışında yapacağınız harcamalarda ücretsiz 3 Taksitte ödeyebilirsiniz. Harcamalarınızın keyfini peşin peşin, ödemesini 3 taksitle keyfini doya doya yaşayabilirsiniz.


Axess Yurt Dışında 3 Taksit Fırsat Kampanyası

Axess'in başlatmış olduğu Yurt Dışında 3 Taksit Fırsat Kampanyası kapsamındaYurt dışında yapacağınız harcamalarda ücretsiz 3 Taksitte ödeyebilirsiniz. Bu avantajlı kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce YD yazın 4566'ya SMS gönderin, harcamalarınızın keyfini peşin peşin, ödemesini 3 taksitle keyfini  doya doya yaşayabilirsiniz.

Axess Yurt Dışında 3 Taksit Fırsat Kampanyası Detayları:


Bu avantajlı kampanya kapsamında 30 Nisan 2015 tarihine kadar geçerlidir. Promosyon Axess, Fish, Wings ve Axess exi26 asıl ve ek kart sahipleri yararlanabilirler.

Axess Yurt Dışında 3 Taksit Fırsat Kampanyası Yurtdışında yapacağınız harcamalarınızda 3 Taksit promosyonundan yararlanmaya başlamak için ilk harcamadan önce YD yazıp 4566?ya göndermeniz gerekmektedir. Promosyon katılımı, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Akbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.

Bu avantajlı kampanya dahilinde Free ile promosyon yararlanmak için ilk harcamadan önce FREEYD yazıp 4566?ya göndererek kayıt olmanız gerekmektedir. Free için kampanya katılım ücreti 2,9 TL olup bir kereye mahsus olmak üzere ilk ekstrenize yansıtılacaktır.

Axess Yurt Dışında 3 Taksit Fırsat Kampanyası asıl kart sahibinin Akbank?ta iletişim numarası olarak kayıtlı cep telefonundan 1 kez SMS gönderilerek kayıt olunması yeterlidir. SMS tutarı KDV ve ÖİV dahil olmak üzere; Turkcell üyeleri için 0,65 TL, Avea üyeleri için 0,60 TL, Vodafone üyeleri için 0,65 TL olarak ücretlendirilir.

Promosyon kayıt SMS?inin Türkiye?de gönderilmesi tavsiye edilmektedir. Ancak yurt dışı operatörlerince desteklemesi durumunda kampanyaya yurt dışında da kayıt olabilirsiniz.

Önceki yıllarda promosyondan kayıtlı abonelerin tekrar kayıt olmasına gerek yoktur.

Wings ve ticari kartlarla yapılan işlemler, KKTC?de yapılan işlemler, nakit çekim işlemleri, chip-para ile yapılan alışverişler ve mail order ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Akbank T.A.Ş promosyon durdurma değiştirme hakkını saklı tutar.

Axess Yurt Dışında 3 Taksit Fırsat Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Axess Kampanyaları


Axess Ara Tatil Kampanyası

Axess Ara Tatil KampanyasıAxess kredi kartına özel ilk ara yıl tatilinde market, akaryakıt, seyehat, konaklama ve araç kiralama sektörlerinden yapılacak 250 TL ve üzeri 2. ödemelerde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Axess D&R Kampanyası

Axess D&R KampanyasıAxess Mobil'e özel D&R mağazalarında %20 indirim var !...

Devamı...

Axess Kart Başvurusu Kampanyası

Axess Kart Başvurusu KampanyasıAxess kredi kartı başvurusu yapıp axess kart sahibi olanlara Amazon, Gittigidiyor, Hepsiburada, N11 veya Trendyol sitelerinden yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL'lik chip para hediye!...

Devamı...

Axess Elektronik Eşya Kampanyası

Axess Elektronik Eşya KampanyasıAxess kredi kartı sahipleri elektronik eşya alımlarında yapacakları 200 TL ve üzeri ilk ödemelerinde 10, ikincide 15, üçüncüde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL değerindeki chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Tüm Axess Kampanyaları