Axess Sevgililer Günü 50TL chip para Kampanyası - Detay

Sevgililer Günü?ne Özel 75 TL ve üzeri giyim, kozmetik, aksesuar, kuyum, elektronik, restoran, kafe, optik, saat ve oyuncak alışverişlerinize %5 chip-para, toplam 50 TL chip-para anında hediye.


Axess Sevgililer Günü 50TL chip para Kampanyası

Axess'in düzenlemiş olduğu Sevgililer Günü'ne özel 50TL chip para Kampanyası kapsamında Sevgililer Günü?ne Özel 75 TL ve üzeri giyim, kozmetik, aksesuar, kuyum, elektronik, restoran, kafe, optik, saat ve oyuncak alışverişlerinize %5 chip-para, toplam 50 TL chip-para anında hediye. Bu avantajlı kampanya katılmak için AŞK yazıp 4566'ya SMS göndermeniz yeterli.

Axess Sevgililer Günü 50TL chip para Kampanyası Detayları:

Promosyon 2- 14 Şubat 2015 tarihleri arasında geçerlidir. 14 Şubat 2015 saat 23:59? dan sonra yapılacak işlemlerden kazanım sağlanamayacaktır.

Axess Sevgililer Günü 50TL chip para Kampanyası kapsamında, giyim, kozmetik, aksesuar, kuyum, elektronik, restoran/kafe, optik/saat ve oyuncak alışverişlerinize 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde, harcama tutarının %5?i chip-para olarak hediye edilecektir.

Promosyon faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce AŞK yazarak 4566?ya SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Kayıt olduktan sonraki işlemler promosyon faydalanabilir.

Axess Sevgililer Günü 50TL chip para Kampanyası dahil olan bir abonenin bütün bireysel kredi kartları ile kazanabileceği toplam chip-para tutarı 50 TL chip-para ile sınırlıdır.

Promosyon kazanılan chip-paralar, harcamayı gerçekleştirdiğiniz kartınıza anında yüklenecektir.

Axess Sevgililer Günü 50TL chip para Kampanyası kazanılan chip-para 7 gün içinde kadar Axess üye işyerlerinde kullanılabilir. Kullanılmayan chip-paralarınız kazanım tarihinden 7 gün sonra silinecektir.

Promosyon Axess, Free, Fish, Axess exi26 asıl, ek, sanal kart sahipleri faydalanabilir.

Yurt içi ve yurt dışından yapılan peşin ve taksitli harcama ile internet harcamalarıda dahildir.

Wings kart ve ticari kartlar ve mail order ile yapılan işlemler promosyon dahil değildir.

İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.

Axess Sevgililer Günü 50TL chip para Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Axess Kampanyaları


Axess Ara Tatil Kampanyası

Axess Ara Tatil KampanyasıAxess kredi kartına özel ilk ara yıl tatilinde market, akaryakıt, seyehat, konaklama ve araç kiralama sektörlerinden yapılacak 250 TL ve üzeri 2. ödemelerde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Axess D&R Kampanyası

Axess D&R KampanyasıAxess Mobil'e özel D&R mağazalarında %20 indirim var !...

Devamı...

Axess Kart Başvurusu Kampanyası

Axess Kart Başvurusu KampanyasıAxess kredi kartı başvurusu yapıp axess kart sahibi olanlara Amazon, Gittigidiyor, Hepsiburada, N11 veya Trendyol sitelerinden yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL'lik chip para hediye!...

Devamı...

Axess Elektronik Eşya Kampanyası

Axess Elektronik Eşya KampanyasıAxess kredi kartı sahipleri elektronik eşya alımlarında yapacakları 200 TL ve üzeri ilk ödemelerinde 10, ikincide 15, üçüncüde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL değerindeki chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Tüm Axess Kampanyaları