Axess Her Ay BMW Kazandıran Kampanyası - Detay

Axess'in başlatmış olduğu Her Ay BMW Kazandıran Kampanyası kapsamında Axess ile yapacağınız her 10 TL alışverişinize 1 çekiliş hakkı kazanarak her ay 1 tane  BMW 1.16i sahibi olma şansı sizi bekliyor.


Axess'in başlatmış olduğu Her Ay BMW Kazandıran Kampanyası kapsamında Axess ile yapacağınız her 10 TL alışverişinize 1 çekiliş hakkı kazanarak her ay 1 tane  BMW 1.16i sahibi olma şansı sizi bekliyor.

Yurtdışında yapacağınız harcamalarınıza her 10 TL için 5 çekiliş hakkı Axess ile vereceğiniz Otomatik Fatura Ödeme talimatı ile ödenen her faturalarınızda her 10 TL için 5 çekiliş hakkı Axess ile Hızlı Para kullanımınızda, kullandığınız tutar üzerinden her 10 TL için 5 çekiliş hakkı Axess?e yapacağınız Taksitli Borç transferi ile Axess?e aktardığınız her 10 TL için 5 çekiliş hakkı kazanırsınız.

Axess Her Ay BMW Kazandıran Kampanya Detayları

Bu avantajlı kampanya kapsamında biriken çekiliş haklarınızı harcama sonrasında alacağınız sliplerde görebilirisiniz. Çekilişe katılım haklarınızı ve üye numaranızı öğrenmek için ŞANS boşluk kartınızın son 6 hanesini yazarak 4425?e gönderebilirsiniz.

Temmuz Ayı Kazananları 12.08.2014 Tarihinde yayınlanacaktır.

İlk çekiliş 1-31 Temmuz arasındaki her 10 TL alışverişiniz için geçerlidir.

Her ay içerisinde yapacağınız alışverişlerde her 10 TL'de kazanacağınız çekiliş haklarınız birikir ve bir sonraki ayın başında yapılacak çekilişe bu çekiliş haklarınızla girersiniz. Her ayın sonunda çekiliş haklarınız sıfırlanır ve bir sonraki ay yeniden çekiliş hakkı kazanmaya başlarsınız.

Çekilişe katılım haklarınızı ve üye numaranızı öğrenmek için ŞANS boşluk kartınızın son 6 hanesini yazarak 4425?e gönderebilir veya Akbank Telefon Şube?sini arayabilirsiniz.

Bu avantajlı promosyon dahilinde kazanan talihliler axess.com.tr ?de, Akşam Gazetesinde ve e-mailing ile duyurulacaktır. Promosyon dahilinde asıl talihli ayrıca telefonla aranarak ve mektup yolu ile bilgilendirilecektir.

Axess Her Ay BMW Kazandıran Kampanyası SMS ile kayıt olma şartı yoktur. 10 TL ve üzeri alışverişlerinizde otomatik olarak çekilişe dahil olur.

Bu avantajlı kampanya dahilinde bazı iş yerlerinde yapılan alışverişler, kart sistemine gecikmeli olarak yansıdığından çekiliş haklarınızı da gecikmeli olarak görebilirsiniz.

Axess Her Ay BMW Kazandıran Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer Axess Kampanyaları


Axess Ara Tatil Kampanyası

Axess Ara Tatil KampanyasıAxess kredi kartına özel ilk ara yıl tatilinde market, akaryakıt, seyehat, konaklama ve araç kiralama sektörlerinden yapılacak 250 TL ve üzeri 2. ödemelerde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Axess D&R Kampanyası

Axess D&R KampanyasıAxess Mobil'e özel D&R mağazalarında %20 indirim var !...

Devamı...

Axess Kart Başvurusu Kampanyası

Axess Kart Başvurusu KampanyasıAxess kredi kartı başvurusu yapıp axess kart sahibi olanlara Amazon, Gittigidiyor, Hepsiburada, N11 veya Trendyol sitelerinden yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL'lik chip para hediye!...

Devamı...

Axess Elektronik Eşya Kampanyası

Axess Elektronik Eşya KampanyasıAxess kredi kartı sahipleri elektronik eşya alımlarında yapacakları 200 TL ve üzeri ilk ödemelerinde 10, ikincide 15, üçüncüde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL değerindeki chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Tüm Axess Kampanyaları