Axess Doğalgaz Faturalarına 3 Taksit Fırsatı - Detay

31 Mart?a kadar Axess'le yapacağınız 100TL ve doğalgaz faturalarınızı faizsiz ücretsiz 3 taksitte ödeme fırsatı sunulmuştur.


Axess Doğalgaz Faturalarına 3 Taksit Fırsatı

Axess'in başlatmış olduğu Doğalgaz Faturalarına 3 Taksit Fırsatı kampanyası kapsamında Kayıt olduktan sonra 31 Mart?a kadar Axess'le yapacağınız 100TL ve doğalgaz faturalarınızı faizsiz ücretsiz 3 taksitte ödeme fırsatı promosyondan faydalanmak için ilk alışverişlerinizde önce GAZ yazıp, 4566?ya gönderin.

Axess Doğalgaz Faturalarına 3 Taksit Fırsatı Detayları


Promosyon 01 Ocak-31 Mart 2016 tarihleri arasında ödenecek 100 TL ve üzeri doğalgaz faturaları için geçerlidir.

Promosyon akbank.com Akbank Direkt İnternet?ten ve 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'nden yapılan tek seferlik ödemeler ve talimatlı doğalgaz ödemeleri ile ilgili kurumların veznelerinden yapılan ödemeler dahildir.

Axess Doğalgaz Faturalarına 3 Taksit Fırsatı dahilinde 31 Mart?a kadar yapacağınız 100TL ve üzeri doğalgaz daturalarınızı 3 taksitte ödemeye başlamak için ilk harcamadan önce GAZ yazıp 4566?ya göndermeniz gerekmektedir.

Promosyon katılımı, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Akbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.


Diğer Axess Kampanyaları


Axess Ara Tatil Kampanyası

Axess Ara Tatil KampanyasıAxess kredi kartına özel ilk ara yıl tatilinde market, akaryakıt, seyehat, konaklama ve araç kiralama sektörlerinden yapılacak 250 TL ve üzeri 2. ödemelerde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Axess D&R Kampanyası

Axess D&R KampanyasıAxess Mobil'e özel D&R mağazalarında %20 indirim var !...

Devamı...

Axess Kart Başvurusu Kampanyası

Axess Kart Başvurusu KampanyasıAxess kredi kartı başvurusu yapıp axess kart sahibi olanlara Amazon, Gittigidiyor, Hepsiburada, N11 veya Trendyol sitelerinden yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL'lik chip para hediye!...

Devamı...

Axess Elektronik Eşya Kampanyası

Axess Elektronik Eşya KampanyasıAxess kredi kartı sahipleri elektronik eşya alımlarında yapacakları 200 TL ve üzeri ilk ödemelerinde 10, ikincide 15, üçüncüde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL değerindeki chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Tüm Axess Kampanyaları