Axess Business Hoş Geldin Kampanyası - Detay

Axess Business kazandırmaya devam ediyor 31 Aralık'a kadar Axess Business'a başvuranlar, Fiat Doblo kazanma şansı yakalıyor.


Axess Business Hoş Geldin Kampanyası

Axess'in başlatmış olduğu Business Hoş Geldin Kampanyası Fiat Doblo kazanma şansı sunuyor.Sizde bu avantajlı kampanyaya katılabilir ve Fiat Doblo kazanma şansınızı denebilirsiniz.Firmanıza özel avantajlar sağlayan Axess Business kazandırmaya devam ediyor. 31 Aralık'a kadar Axess Business'a başvuranlar, Fiat Doblo kazanma şansı yakalıyor.

Axess Business Hoş Geldin Kampanyası detayları:

Axess Business Fiat Doblo Kampanyası 1 Ekim - 31 Aralık 2013 tarihleri arasında Akbank Şubeleri'nden Axess Business başvurusu yapıp, başvurusu onaylanan kart sahiplerine 1 çekiliş hakkı verilecektir.

Bir firma birden fazla Axess Business satın alarak birden fazla çekiliş hakkı kazanabilecektir.

Axess Business Hoş Geldin Kampanyası , ilk defa Axess Business sahibi olan müşterilerimize yönelik olup, mevcutta Axess Business sahibi olan müşterilerimizin yeni bir Axess Business kart daha alması halinde çekiliş hakkı verilmeyecektir. Ancak müşterimizin Wings Business ve/veya bireysel kredi kart sahibi olması halinde satın alacağı yeni Axess Business kart için çekiliş hakkı verilecektir.

Bu avantajlı promosyona daha önce Axess Business sahibi olup, 1 Ekim 2013 öncesinde kartı kapanmış müşterilerimizin Axess Business Hoş Geldin Kampanyası döneminde yeni bir Axess Business sahibi olması halinde çekiliş hakkı verilecektir.

Wings Business sahibi olunması halinde çekiliş hakkı elde edilemeyecektir.

Kampanya çekiliş için başvuru sahiplerine çekiliş numarası vb verilmeyecek, kampanya sonunda başvuru dataları merkezde oluşturularak, çekiliş 21 Ocak 2014 tarihinde Milli Piyango nezdinde yapılacaktır.

Kazananlar, 21.01.2014 Saat: 11:00 Mucize Tanıtım Eski Osmanlı Sk. No:10/5 Mecidiyeköy-Şişli / İstanbul (Mucize Tanıtım Toplantı Salonu) adresinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir.

Kampanya çekilişi sonucunda ikramiye olarak; 1 kişi FIAT 263 DOBLO 1.3 90 HP MJET E5 EASY 2013 MODEL kazanacaktır.

Axess Business Hoş Geldin Kampanyası kapsamında kazanan talihliler, 24.01.2014 tarihli Akşam gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır.

08.02.2014 tarihinde mesai saati sonuna kadar başvurmayan asiller ile 23.02.2014 tarihinde mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri verilmez.

Axess Business Hoş Geldin Kampanyası ile ikramiye çekilişle belirlenen talihliye ve taahhüt edildiği şekilde teslim edilecektir.

Çekilişe 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez.

ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.

Bu piyangoya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Akbank T.A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Axess Business Hoş Geldin Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Axess Kampanyaları


Axess Ara Tatil Kampanyası

Axess Ara Tatil KampanyasıAxess kredi kartına özel ilk ara yıl tatilinde market, akaryakıt, seyehat, konaklama ve araç kiralama sektörlerinden yapılacak 250 TL ve üzeri 2. ödemelerde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Axess D&R Kampanyası

Axess D&R KampanyasıAxess Mobil'e özel D&R mağazalarında %20 indirim var !...

Devamı...

Axess Kart Başvurusu Kampanyası

Axess Kart Başvurusu KampanyasıAxess kredi kartı başvurusu yapıp axess kart sahibi olanlara Amazon, Gittigidiyor, Hepsiburada, N11 veya Trendyol sitelerinden yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL'lik chip para hediye!...

Devamı...

Axess Elektronik Eşya Kampanyası

Axess Elektronik Eşya KampanyasıAxess kredi kartı sahipleri elektronik eşya alımlarında yapacakları 200 TL ve üzeri ilk ödemelerinde 10, ikincide 15, üçüncüde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL değerindeki chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Tüm Axess Kampanyaları