Axess'ten SON DAKİKA! 25 TL chip-para Hediye Kampanyası - Detay

Axess'ten SON DAKİKA! 25 TL chip-para hediye Kampanyası toplam 750 TL alışveriş yaptığınız taktirde anında 25 TL chip-para kazanma fırsatı sizleri bekliyor.


Axess'ten SON DAKİKA! 25 TL chip-para Hediye Kampanyası

Axess'in düzenlemiş olduğu SON DAKİKA! 25 TL chip-para hediye Kampanyası 30 Nisan'a kadar akaryakıt, market ve kuyum dışında yapacağınız toplam 750 TL alışverişe 25 TL chip-para hediye. Katılmak için SON yazıp, 4566'ya göndermeniz kafi olacaktır.Axess'in bu çok cazip kampanyası sayesinde toplam 750 TL alışveriş yaptığınız taktirde anında 25 TL chip-para kazanma fırsatı sizleri bekliyor.

Axess'ten SON DAKİKA! 25 TL chip-para hediye Kampanya detayları:

Bu avantajlı kampanya 19-30 Nisan 2013 tarihleri arasında geçerlidir.

Akaryakıt, market ve kuyum hariç, Axess üye işyeri olsun olmasın, tüm sektörlerde yapacağınız, tek seferde 50 TL ve üzeri, toplam 750 TL alışverişinize 25 TL CP hediye edilecektir.

Axess'ten SON DAKİKA! 25 TL chip-para hediye Kampanyası Axess, Fish, Wings, Carrefour Axess, Axess Exi26, Free ve Neo asıl/ek ve sanal kart sahipleri faydalanabilir.

25 TL chip-para kazanmak için; Akbank bireysel kredi ve banka kartlarınızla toplam 750 TL harcama yapmalısınız. Chip-para ödülü toplamda 750 TL alışveriş tutarına ulaştığınız kartınıza yüklenecektir.

Kampanya koşullarını yerine getirmeniz durumunda chip-para ödülünüz 7 Mayıs?ta kartınıza yüklenecektir. Chip-para?ların son kullanım tarihi 14 Mayıs?tır.

Axess'ten SON DAKİKA! 25 TL chip-para hediye Kampanyası kapsamında en fazla 25 TL chip-para kazanabilirsiniz.

Ticari kartlar, mail-order, yurtdışında yapılan işlemler, nakit çekim ve türevi işlemler, anlık veya talimatlı fatura, vergi, fon ve sigorta ödemeleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan faydalanmanız için, Akbank sistemindeki cep telefonunuzdan SON yazarak 4566?ya SMS göndermeniz gerekmektedir. SMS tutarı (KDV ve ÖİV dahil); Turkcell aboneleri için 0.65 TL, Avea aboneleri için 0,50 TL, Vodafone aboneleri için 0,40 TL olarak ücretlendirilir.

Free kart sahipleri, FREESON yazıp kartın son 4 hanesiyle beraber 4566?ya SMS göndererek 1,9 TL ücretle kampanyaya dahil olabilir. Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.

Akbank T.A.Ş. Axess'ten SON DAKİKA! 25 TL chip-para hediye Kampanyası durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.


Diğer Axess Kampanyaları


Axess Ara Tatil Kampanyası

Axess Ara Tatil KampanyasıAxess kredi kartına özel ilk ara yıl tatilinde market, akaryakıt, seyehat, konaklama ve araç kiralama sektörlerinden yapılacak 250 TL ve üzeri 2. ödemelerde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Axess D&R Kampanyası

Axess D&R KampanyasıAxess Mobil'e özel D&R mağazalarında %20 indirim var !...

Devamı...

Axess Kart Başvurusu Kampanyası

Axess Kart Başvurusu KampanyasıAxess kredi kartı başvurusu yapıp axess kart sahibi olanlara Amazon, Gittigidiyor, Hepsiburada, N11 veya Trendyol sitelerinden yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL'lik chip para hediye!...

Devamı...

Axess Elektronik Eşya Kampanyası

Axess Elektronik Eşya KampanyasıAxess kredi kartı sahipleri elektronik eşya alımlarında yapacakları 200 TL ve üzeri ilk ödemelerinde 10, ikincide 15, üçüncüde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL değerindeki chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Tüm Axess Kampanyaları