Allianz Sigorta Ev Sigortası Kampanyası - Detay

Ev Sigortası Kampanyası kapsamında Tüm Ev Sigortası ile evinizde Allianz güvencesi sunmaya devam ediyor.Bu avantajlı kampanya sayesinde eviniz her zaman güven altında.


Allianz Sigorta Ev Sigortası Kampanyası

Allianz Sigorta'ın başlatmış olduğu Ev Sigortası Kampanyası kapsamında Tüm Ev Sigortası ile evinizde Allianz güvencesi sunmaya devam ediyor.Bu avantajlı kampanya sayesinde eviniz her zaman güven altında.

Allianz Tüm Ev Sigortası ile sigortalılar teminatları tamamen kendi ihtiyaçlarına göre şekillendirebiliyor, bütçelerine en uygun konut sigortasına sahip olabiliyor. Teminat kapsamlarının genişletildiği Allianz Tüm Ev Sigortası ile ev sahipleri ve kiracılar, evlerini ve eşyalarını garanti altına alıyor.

Allianz Sigorta Ev Sigortası Kampanyası, ev sahipleri ve kiracılar için geliştirdiği yeni konut sigortası Tüm Ev'i 1 Kasım itibariyle hizmete aldı. Tüm Ev Sigortası, evleri tehdit eden pek çok riske karşı güvence altına alıyor.

Allianz Tüm Ev Sigortası, yangın, yıldırım, infilak, sel/su baskını, dahili su, fırtına, yer kayması, duman, kötü niyetli hareketler ve terör gibi toplumsal olayları, hava ve kara taşıtları çarpması, hırsızlık, enkaz kaldırma masrafları, geçici ikametgah masrafları, yakıt sızması, kira kaybı, ferdi kaza, izolasyon yetersizliği, konuttaki nakit para-döviz-Cumhuriyet altını, elektrik hasarı, kişisel eşya gasp, kapkaç ve yankesicilik risklerini teminat altına alıyor.

Tüm Ev ile sigortalıların teminatları tamamen kendi ihtiyaçlarına göre tercih edebilmeleri sayesinde, bütçelerine uygun konut sigortasına sahip olmalarına olanak veriyor. Allianz Sigorta Ev Sigortası Kampanyası ayrıca sigortalılar ihtiyaçlarına göre deprem, cam kırılması hasarlarını ya da fırtına sonucu uydu anteni ve klima cihazı gibi dış ünitelerde oluşabilecek zararları da kapsam dahilinde tutabiliyor.

Allianz Bireysel Sigortalar Direktörü Ömür Şengün, "Müşterilerimizin ihtiyaçları paralelinde geliştirdiğimiz yeni ürünümüz Tüm Ev Sigortası ile sigortalılarımızın kendilerini güvende hissetmelerine yardımcı oluyoruz. Üstelik tüm bu teminatları müşterilerimize bütçelerini zorlamayacak uygun koşullarla sunuyoruz. Allianz Sigorta Ev Sigortası Kampanyası ilk kez konut sigortası yaptıracak olan müşterilerimize % 10'a varan indirim uyguladığımız gibi hasarsız poliçe yenilemelerinde ise sigortalılarımıza % 30'a varan indirim avantajı sunuyoruz" diyerek Tüm Ev Sigortası'nın özelliklerini özetliyor.

Allianz Sigorta Ev Sigortası Kampanyası fiyatlarını öğrenmek için Tıklayınız.

Allianz Sigorta Ev Sigortası Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer Allianz Kampanyaları


Allianz Kampanyası

Allianz KampanyasıEvet, şimdi sende Allianz?dan kasko poliçeni al, anlaşmalı Shell istasyonlarında geçerli olacak 50 TL akaryakıt ya da oto gaz puan hediyesi kazan. ...

Devamı...

Allianz ?Kış Lastiği? Kampanyası

Allianz ?Kış Lastiği? KampanyasıSoğuk havalarda da Allianz?ın yanınızda olduğunu unutmayın! Allianz?ın %10 kış lastiği fırsatını kaçırmayın....

Devamı...

Allianz 23 Nisan Çocuk Bayramı Fırsatı

Allianz 23 Nisan Çocuk Bayramı FırsatıAllianz Büyüyen Çocuk Sigortası, çocuklarının üniversite masraflarını karşılamak veya ilk arabalarını almak için birikim yapmak isteyenlerin ilk tercihi haline geliyor...

Devamı...

Allianz Sigorta Alyans Sigortası Kampanyası

Allianz Sigorta Alyans Sigortası KampanyasıAlyans Sigortası Kampanyası kapsamında Dünyanın en büyük sigorta şirketlerinden Allianz yine bir ilke imza atarak Türkiye'nin ilk düğün sigortasını geliştirdi. ...

Devamı...

Tüm Allianz Kampanyaları