Akaryakıtı Petrol Ofislerin'den Alanlara 40 TL Bonus Kazanma Fırsatı ! - Detay

Petrol Ofisin'den Bonus kartınız ile 4 defa 100 TL ve üzeri akaryakıt ve oto gaz alımlarında 40 TL Bonus kazanma fırsatı yakalıyorsunuz. Fırsat 30 Eylül 2016 tarihine kadar geçerlidir.


Akaryakıt Alımlarında 40 TL Bonus Fırsatı

Fırsat Bonus abonesi olan ve Petrol Ofislerinden 4 defa 100 TL ve üzeri oto gaz ve akaryakıt alımlarınızda geçerli olacaktır. Kazanılan bonuslar 7 Ekim ve 17 Ekim 2016 tarihleri arasında Petrol Ofislerinden otogaz ve akaryakıt alımlarından geçerli olacaktır.

Akaryakıt Alımlarında 40 TL Bonus Fırsatı Detayları

Fırsata katılım için harcama yapmadan önce Garanti bonus kart aboneleri "POAS" yazıp 3340'a Deniz Bonus aboneleri 3280'e, TEB Bonus aboneleri 4616?ya, Şeker Bonus aboneleri 7353'e, ING Bonus aboneleri 2205'e, Türkiye Finans Happy Card aboneleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442'ye, Burgan Bonus aboneleri 8222?ye, ABank Bonus aboneleri 4055?e, ICBC Turkey Bonus aboneleri 05327524404?e SMS göndermelidir. Fibabanka Bonus ve PTT Bonus aboneleri için SMS ile katılım gerekmemektedir.

Fırsat süresi 16 Ağustos - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında geçerlidir ve 7 Ekim - 17 Ekim  tarihleri arasında Petrol Ofislerinden oto gaz ve akaryakıt alımlarından geçerli olacaktır.

Fırsata Bonus, Flexi, Money , Paracard, diğer banka Bonus kartları (Burgan Bonus, Şeker Bonus, Fibabanka Bonus ve PTT Bonus Hariç), Bonus Business ve Easy kartlar dahildir.

Miles&Smiles Kredi kartları, Şeker Bonus, Burgan Bonus, Fibabanka Bonus, Deniz Bonus Business, Teb Bonus Business, Şeker Bonus Business, ING Bonus Business, Burgan Bonus Business, Fibabanka Bonus Business ve PTT Bonus kartlar bu fırsata dahil değildir.

BonusFlaş ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi abonelerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel aboneler sadece SMS ile katılabilirler.

Bankada kayıtlı numarasıyla gönderilen katılım SMS?inden sonraki işlemler dikkate alınır ve her bir operatör kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

 


Diğer Petrol Ofisi Kampanyaları


Petrol Ofisi Kampanyası

Petrol Ofisi KampanyasıTürk Telekom Prime?lılara özel akaryakıtlar katlanıyor. 150 TL ve üzeri akaryakıt alımlarına 15 TL hediye! ...

Devamı...

Petrol Ofisinden İş Bankası Maximum Kampanyası

Petrol Ofisinden İş Bankası Maximum KampanyasıPETROL OFİSİ istasyonlarında; Maximum üyeleri tek seferde ya da farklı günlerde yapacakları 100 TL ve 100 TL üzeri 4. yakıt alışverişinde 30 TL MaxiPuan, ödemelerini Maximum Mobil Öde-Geç ile yaptıkları taktirde toplam 50 TL MaxiPuan kazanırlar....

Devamı...

Petrol Ofisi Yazın Ferahlatan Fırsatı

Petrol Ofisi Yazın Ferahlatan FırsatıPetrol Ofisi?nden Positive Card veya Money Club Card ile yapılan benzin alımlarını artırmak amacı ile kişilerin kartları ile önceden yaptıkları benzin alımlarına uygun ve eşit oranda teklifler oluşturulmuştur. ...

Devamı...

Petrol Ofisi Gold a Özel Yakıt hediye

Petrol Ofisi Gold a Özel Yakıt hediyePetrol Ofisi'in düzenlemiş olduğu Gold'a Özel Yakıt hediye promosyonu dahilinde Positive Card'ınızla 1 Ağustos 2015 tarihine kadar gold.com.tr'den yapacağınız her 250 TL'lik harcamalarınız için Petrol Ofisi'nden 10 TL yakıt kazanac...

Devamı...

Tüm Petrol Ofisi Kampanyaları